Ontdek hoe osteopathie volwassenen kan helpen bij een breed scala aan klachten en het herstellen van het natuurlijke evenwicht in het lichaam.

Welkom bij Osteopathie Moveo! Mijn naam is Joyce Blankenstijn-Coppelmans en ik werk al bijna 10 jaar als osteopaat, waarbij ik zowel baby’s, kinderen als volwassenen behandel. In mijn praktijk, gevestigd aan de Tamboer 4a in Best, help ik volwassenen met diverse klachten om hun gezondheid en vitaliteit te verbeteren.

Het menselijk lichaam als één geheel

Als osteopaat bekijk ik het menselijk lichaam als één geheel. De oorzaak van een klacht ligt vaak niet alleen in het specifieke weefsel waar de klacht wordt ervaren. Volwassenen hebben vaak al een heel leven achter zich, met mogelijke factoren zoals operaties, littekens, blessures en overbelastingen. Bewegingsbeperkingen in het lichaam kunnen klachten veroorzaken op andere plaatsen, omdat alles met elkaar verbonden is. Bijvoorbeeld, iemand met spastische darmklachten kan ook rugklachten ontwikkelen omdat de darmen verbonden zijn met de rug door middel van vliezen. Osteopathie kan helpen om de doorbloeding en beweeglijkheid van de darmen te verbeteren, wat op zijn beurt de rugklachten kan verminderen.

Indicaties voor behandeling

Als volwassene kunt u met een breed scala aan klachten terecht bij een osteopaat. Enkele voorbeelden van indicaties waarvoor u bij een osteopaat kunt aankloppen zijn: klachten aan het bewegingsapparaat, sportblessures, hielspoor, hoofdpijn/migraineklachten, kaakklachten, bijholteontstekingen, oorklachten, duizeligheid, ribklachten, benauwdheid, slikklachten, buikpijn, maagzuur, obstipatie, verklevingen, blaasproblemen, menstruele klachten, vermoeidheidsklachten, burn-out, fibromyalgie, concentratieproblemen, bekkenklachten, rugklachten, klachten rondom zwangerschap of zwangerschapswens, en nog veel meer.

Osteopathie biedt volwassenen de mogelijkheid om hun gezondheid en vitaliteit te verbeteren door het herstellen van de natuurlijke balans in het lichaam. Bij Osteopathie Moveo sta ik, Joyce Blankenstijn-Coppelmans, klaar om u te helpen bij uw klachten en u te begeleiden naar een gezond en vitaal leven.

Overleg met uw huisarts en twijfels

Bij onbegrepen klachten is het altijd raadzaam om eerst te overleggen met uw huisarts. Osteopathie kan soms een geschikte optie zijn wanneer reguliere behandelingen niet het gewenste effect hebben gehad. Twijfelt u of uw klachten in aanmerking komen voor osteopathische behandeling, aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen via info@osteomoveo.nl of via 06-27995060. U kunt ook online een afspraak maken.